Julhelgen

Detta inlägget skrev jag på juldagskvällen men jag har helt enkelt inte haft tid att lägga upp det förns nu...

 

Julafton + Juldagen

Sitter här på mitt rum, vi har precis kollat på en härlig julfilm (the wonderful life). Jag tror den hette så i alla fall. Det känns verkligen som att jag har kommit närmare familjen de här senaste dagarna. Det känns verkligen bra! De är verkligen en underbar familj! Deras släkt är underbar också, jag har nämligen hunnit träffa både min hostmums och min hostdads släkt. Så för att göra saken enkel börjar jag från början. På julaftonsmorgon fick jag sova lite längre (kl: 9:00), jag gick upp och åt lite frukost sen bar det iväg på en liten biltur för att handla lite grejer som vi behövde till maten.  Jag fick äran att ta audin själv och försöka hitta de olika affärerna jag skulle till, skönt att de litar på mig! Det gick faktiskt väldigt bra, jag börjar lära mig hitta runt omkring här i staden nu! Det var inte direkt trevligt väder men men… När jag kom tillbaka efter drygt en timme (det var mycket folk och trafik) började vi laga mat, italienskt. Jag trodde gästerna skulle komma framåt kvällen men nej så fel jag hade. Klockan två, och jag som hade tänkt duscha, måla naglarna, hinna träffa Jenny och allt möjligt annat. Vi hann i alla fall klart med allting och jag kunde byta om när hälften av gästerna hade kommit. Vi hade lite champagne och lite annat gott. Champagnen var super! Min hostfamily gillar viner och är riktigt duktiga på det, vilken tur för mig! Vi käkade och sen var det dags att öppna julklappar. Jag fick faktiskt en julklapp också! Barnen får nämligen sina julklappar från föräldrarna och tomten på juldagsmorgonen men ikväll fick de julklappar från släkten. Jag fick en vit och rödrandig pyjamas (som en polkagris) hihi. Min hostdad berätta att de har en tradition i familjen, alla har en sådan pyjamas och på julaftonskvällen har man den på sig och så läser pappan en julsaga innan alla går och lägger sig. Supermysigt. Efter det så lekte barnen med sina presenter och vi började duka fram efterätt. När jag kom in i vardagsrummet för att säga till alla att det var klart för fika så såg jag hunden med nosen i dipskålen! Hon hade ätit upp en stor skål med dip plus lite kex och annat! Vilken rackare. Efter det fikade vi och se åkte släkten hem. Så vi tog på oss våra randiga pyjamasar och myste upp oss i soffan. Julsagan var jättehärlig och det fick mig verkligen i julstämning. Jag gillar verkligen familjen, det får mig att känna mig så välkommen, som att de vill att jag ska vara en del av familjen och inte bara en som jobbar här. Jag somnade på en gång, var så trött och så visste jag juh att jag skulle bli väckt av barnen vid sju på morgonen.

Jag blev väckt av två personer samtidigt, pappa som skicka sms och T som kom och knackade på dörren! Jag fick halvt springa ner till vardagsrummet för barnen var så ivriga att öppna sina presenter. Jäklar vad presenter de får! Hela golvet var fullt! Det tog lite drygt två timmar att öppna alla presenter för de tog det väldigt lugnt och fint. Jag fick också massa presenter, jag fick rysningar för det var så fint och genomtänkt och alla presenter innehöll så mycket omtanke. Tusen tack! Jag ska försöka lägga upp en bild på alla presenter så ni kan se vad jag fick. Jag tror barnen gillade de presenter jag hade köpt också, speciellt beatles glasen. Jag hade min egen julstrumpa också med mitt namn på hängande över öppna spisen, så typiskt härligt amerikanskt! Den var proppfull med små roliga saker. Efter alla julklappar var öppnade käkade vi frukost, french toast (fattiga riddare) och färskpressad apelsinjuice, mums. Sen var det dags att fixa i ordning sig och åka iväg till mammans syster och träffa deras halva av släkten. Jag hann prata med pappa på skype innan vi åkte, det kändes skönt att prata lite och höra hur deras jul hade vart.  Resten av dagen var vi hos mammans syster som är jätteduktig på att baka och laga mat så mycket äta blev det. Jag gillar verkligen mammans släkt, de var roliga och väldigt öppna och välkomnande! Så nu är jag framme vid kvällen där jag började detta inlägget. Så nu ska jag krypa ner i sängen och så ska jag sova länge, länge imorn! God natt!

Puss från A


Aningen deppig

Dagen före julafton!

För första gången känns det lite jobbigt att vara här, det är inte så att jag vill åka hem men det är julafton imorn och jag trodde att jag skulle kunna skypea med familjen men Niklas & Frida har inget internet än… Trist men jag kanske kan ringa en snabbis! Vill faktiskt ringa Stina och Malin också… Jag kommer säkert ha en jättemysig jul här men just nu känns det tråkigt att missa julen hemma… Jag har precis julpyntat lite i mitt rum. Köpte lite julgranskulor i en partyaffär som jag har hängt upp i fönstren. Jag har gjort pepparkaksdeg också så när barnen kommer hem ska vi baka! Det ska bli kul, det kanske får mig på andra tankar! Jag har i alla fall handlat klart alla julklappar! Det känns toppen och jag är faktiskt nöjd även om det har vart svårt eftersom jag inte riktigt känner familjen än. Jag hade hoppats att jag skulle hinna köpa en ny kamera och en ipod till mig själv men det får bli efter jul! Kanske är lika bra det för då är det troligtvis billigare! Hehe. Här är det fortfarande ca. 20cm snö. Jättemysigt, äntligen en vit jul! Jag var och fixade mitt social security number idag också, skönt att ha det gjort men jag får det inte förens om 2 veckor. Det är typ som våra fyra sista siffror i personnumret, jag måste ha det för att kunna ta körkort. Jag ska ansöka till college snart också eller den 6 januari, jag står och väljer mellan konsthistoria och psykologi… Det vore intressant med konst men jag kan verkligen ingenting om det, jag har sett Mona-Lisa det är väl det enda haha! Någon som har någon idé om vad jag ska välja? Kom på att jag måste slå in alla paket och skriva etiketter också men jag gör nog det ikväll när jag kommer hem från Starbuck’s. Ska träffa några kompisar där ikväll och fira in julen. Jag måste höra vilka som är kvar här över nyår också, jag vill verkligen hitta på nått roligt! Hade juh tänkt mig Times Square vid tolvslaget men jag tänker inte stå och vänta på det i tolv timmar utan att få flytta på mig (för att få en plats måste man tydligen vara där tidigt på morgonen och sen får man inte flytta på sig, inte ens för att gå på toa!).  Vi får se hur det blir men jag är fortfarande positiv! Nu känns det faktiskt bättre, jag behövde nog bara skriva av mig lite. Funderar på att fortsätta med min älskade bok (har precis börjat med eclipse). Jag numera drömmer att jag lever i twilight-världen! Så God Jul på er alla, ni firar juh jul innan mig så det är bäst att jag skriver det nu!

Puss från A


Snowday - evening

Okej, folk här är tydligen en aning rädda för att köra i snö. Vilken tur för mig och Jenny! Ingen av oss tycker nämligen att det är särskilt läskigt att köra i snö. Så vi tog bilen och körde till Willowbrook mall (ca. 20 min) vilket bara tog 10 min eftersom det i princip inte var en människa ute på vägarna. Vi klev in på bion (köpcentret hade stängt, eftersom klockan var runt 10) och det kanske var högst 10 personer där inklusive personalen! Helt otroligt. Så vi köpte biljetter (The tale of Desperaux) och gick in i salongen. Det satt en ända person där hihi. Men han gick efter halva filmen. Btw, filmen var jättegullig. Så nu vet jag att om man vill vara ensam på bion ska man passa på när det snöar/precis har snöat!

Snowday in Montclair


Lost

Kom nyss hem… Har varit med min hostmum och fixat ett bankkonto så nu behöver jag inte gå runt med massa cash i plånboken! Fixade ett sparkonto samtidigt, ska verkligen försöka spara undan lite pengar. Det är svårt när det finns så mycket roligt att köpa och göra! Men jag har faktiskt några saker som jag måste spara till, en roadtrip till Atlantic city och en till Boston sen koncertbiljetter till Nickelback!

Igår var en helt crazy dag! Åkte vilse i nästan två timmar, kan ni fatta?! Dessutom hade jag feber vilket inte gjorde saken bättre… Jag, B och T åkte för att lämna T på hans tennisträning. T sa att han visste vägen och skulle säga till när jag skulle svänga någonstans men det visade sig efter ca 10 min att vi hade svängt åt fel håll. Vi åkte tillbaka och kom tillslut rätt. När vi hade lämnat av T skulle jag & B försöka ta oss hem men det var lättare sagt än gjort. Vi svängde förstås åt fel håll och vi hade ingen aning om var vi var. Efter att ha kört runt ett bra tag och läst kartan men ändå inte förstått var vi var stannade vi på en bensinstation och frågade en man där, så han visade oss på kartan, thank you! Ut på vägen igen och mot Montclair. Tillslut kom vi hem igen (efter lite fler detours) men då var vi tvungna att åka tillbaka och hämta upp T igen. Vi var rätt försenade men jag hittade tillbaka till tennishallen i alla fall. Gissa om jag var glad att komma hem sen! Jag var helt slut efter att ha kört runt halva kvällen men jag var tvungen att ställa mig och laga mat eftersom föräldrarna var på en likvaka. Sen skulle barnen duscha och allt vad det innebär. Jäklar vad jag var trött när jag kom i säng vid 12. Jag hann föresten läsa ut min bok (new moon) medans jag väntade på att T skulle göra klart sina läxor…

Idag har det än så länge vart lugnt… Hoppas det fortsätter så! Jag ska vila en stund nu innan jag går en sväng med C (hunden).

Take care!

Puss från A


Shopping, gratiskoncert och lite annat

Vilken härlig söndag jag hade! Jag och Jenny tog bussen in till The city vid ett-tiden, hoppade på tunnelbanan till SOHO, underbart område! Jag skulle verkligen vilja bo där! Man kan juh alltid drömma! Anledningen till att vi åkte dit var att jag verkligen ville till en Edhardy store som ligger där! Helt underbara grejer det finns att shoppa där och snygg personal också ;) Man får liksom lite mer för pengarna hihi! Jag hittade tillslut (efter mycket provande) två t-shirts som jag köpte, en rosa och en gul, skitsnygga! Det blev 132dollar... Dyrt men det är de värda! Och jag fick en snygg påse på köpet... Måste bara hitta några snygga lackleggings som jag kan ha till! I alla fall efter det tog tunnelbanan tillbaka till Times square, jag kommer troligtvis aldrig sluta förundras över den platsen, jag skulle kunna stå där och bara titta i flera timmar! Jenny köpte en hel del presenter, hon ska nämligen åka hem till Tyskland över jul... Så det blev mycket letande efter I <3 NY grejer... Efter ett tag gick vi till Rockafeller center för jag ville ta kort på de stora julgranskulorna igen (blev inte så bra bilder sist). Och precis när vi tänkte gå hamnade vi på en gatiskoncert me T.I, kan knappt tro det själv! Dom spelade tydligen in någonting som ska visas på nyårsafton så vi stod och skrek Happy new year! Hihih så jäkla kul! Det var fullt med folk mn det gjorde ingenting, det är bara så härligt att befinna sig mitt i smeten i NY av alla ställe! Jag är verkligen glad att jag kom iväg tillslut. Familjen är verkligen underbar! När jag kom hem från the city hade familjen börjat med julgranspyntningen. Så mysigt, jag älskar verkligen julen! Men de har lite annat pynt än bara glitter och julgranskulor... De har grejer från hela världen (nästan) och varje liten grej har en berättelse! Och de berätta glatt om alla små grejer och var de kom ifrån... Jag fick hjälpa till att hänga upp lite grejer också! :)

Jag har fått någon slags förkylning... Inte kul, hostar typ hela tiden men jag känner mig liksom inte sjuk... Tråkigt för jag skulle börja på gymmet idag men jag får nog vänta till nästa vecka med det... Min hostmum frågade om jag ville följa med familjen på en speciell julfilm som de bara visar på biograferna under julen på lördag, eller hon hade redan köpt biljetterna, så gulligt! Det är så kul att familjen vill ha med mig! Hade tänkt ta en heldag in the city men det får bli en annan dag! Var och såg twilight igen i lördags efter shoppingen! Kan inte få nog av den!  Köpte andra boken , New moon då också och jag har redan läst 2/3 av den!  Köpte lite julklappar till barnen då också...

Nu ska jag ta en varm dusch och sen fortsätta med min älskade bok! Gonatt!

Puss från A

En solig dag

Jag börjar känna mig mer och mer hemma här i lilla Montclair. Kom nyss hem, har vart och hämtat upp T från hans musiklektion. Fick köra Audin hihi, den är så rolig att köra! Jag ska snart och shoppa med en kompis, hon är också Aupair. Så vad har hänt sen senast... Inte särskilt mycket faktiskt, Verena har åkt iväg på sin resa, hon borde vara i Chicago vid det här laget. Vi hade avskedsmiddag för henne i onsdags. Kändes lite konstigt, jag kände mig nästan i vägen men det gick bra. Alla var lite ledsna och alla ville säga hejdå så jag gick  och la mig ganska tidigt men barnen sa att de kommer vara lika ledsna när jag åker, vad söta de är!

Så i torsdags var min första "riktiga" arbetsdag, jag fick fixa allt själv för min hostmum var tvungen att åka in till The city(New York) och jobba. Det var lite jobbigt på morgonen för barnen var fortfarande ledsna över att Verena har åkt men det gick bättre på eftermiddagen/kvällen då körde jag B & J till Tae kwon do och hämta upp dem. Blev faktiskt bara en liten detour på hemvägen, jag råkade köra förbi huset men det var bara att svänga runt nästa gata haha! Sen lagade jag mat, pastafjärilar med köttfärssås. Var rädd att barnen inte skulle gilla det men det gjorde de! Tummen upp för mig! Sen spelade vi lite spel och gjorde läxor... Sen senare på kvällen när barnen hade gått och lagt sig hängde jag på några kompisar till en bar, de har tydligen 3 öl för 3 dollar på torsdagar! Den var som hämtad ur en high school/college film, det var inte världens roligaste ställe men bättre än att bara sitta hemma. Jag hade nog kunna ha haft roligare om jag inte hade vart så trött!

Igår var det fredag och då kändes det lite lättare med barnen! Vi käkade pizza och kollade på simpsons! Barnens favoritprogram för tillfället. Vid åtta kom Jenny (en annan aupair) och hämtade upp mig, vi tog en fika på starbuck's sen åkte vi och kollade på bio, The day the earth stood still... Jag gillade inte den filmen, inte värd att se på bio! Lite halvtråkig faktiskt. Vi hittade en fotoautomat utanför biosalongen så vi tog lite roliga bilder hihi... Det har inte hänt så mycket annat förutom att jag äntligen har läst ut Twiglight! Längtar verkligen tills jag får mysa ner mig i sängen och börja läsa New moon (fortsättningen), jag ska faktiskt köpa den idag!

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar innan Jenny hämtar upp mig!

Ha det bra sötisar, jag skriver snart igen!

Puss från A

Trött

Det har vart eller är en seg dag idag! Skulle ha velat sova hela dagen men gick upp strax efter 7 för att fixa frukost till barnen och följa med dem till bussen... Hade gärna krypit ner i sängen igen men jag och Verena åkte iväg till köpcentrat, skulle köpa pepparkakor att ta med till clustermötet ikväll (alla aupairer i området träffas en gång i månaden, ett område=ett cluster) så vi åkte först till en affär men vi kom på att vi hade köpt dem i fredags på ett annat ställe så vi åkte dit men det fanns bara plåtburkar och de kostade typ 120 spänn! Lite mycket tyckte vi, men det konstiga var att vi (jag och mamman) köpte dem där i fredags i en vanlig papperskartong... Typiskt så det blev inga pepparkakor och vi har inte tid att baka nåra så det får bli nått annat eller inget alls... Har kollat lite foton från de första dagarna hihi men nu är det så sjukt segt, har inget att göra men jag tror vi ska ta en promenad med hunden snart och efter det kommer nog barnen hem, kanske hinner sova en stund om jag har tur :P Jag tror att jag har vant mig vid tidsskillnaden nu att det är därför jag börjar bli trött på morgnarna... Är juh en nattmänniska egentligen! Har inte så mycket mer att säga nu men jag kanske skriver lite när jag kommer hem ikväll...

Puss från A

My weekend

Helgen alltså... Den började bra på lördagmorgonen med ett skypesamtal från Sverige (pappa, Seija och Frida). Det var kul att prata lite svenska, har juh inte gjort det dom senaste dagarna! Efter det gjorde jag mig iordning och jag & Verena tog bussen in till NY, det tog nästan en timme för bussen var 20 min. försenad. Det är verkligen underbart att vara i NY, jag har en känsla av att jag kommer shoppa som en galning så fort jag får lön hihi! Det finns verkligen bra skoaffärer överallt! Och kläder och allt möjligt annat, grymt! Vi var typ överallt kändes det som men jag gissar på att vi bara besökte en väldigt liten del... I alla fall var vi förbi den stora (som inte är så stor) julgranen vid rockafeller center för Verena ville ta lite kort, sen gick vi förbi Grand central, de hade en jättecool ljusshow där inne, jag tog lite kort men de blev inte så bra. Vi gick vidare och förbi en hel del andra affärer och käkade på McDonalds haha. Men jag tycker cheeseburgarna i Sverige är godare! Vi tog bussen hem till Montclair igen, bytte om, fixa till oss och sprang till bussen igen.

En av de andra Aupairtjejerna hade köpt en flaska bacardi och vi tog med oss halvliters flaskor med dietcoke, sen skulle vi försöka blanda det på bussen och ni kan juh förstå själva att det inte gick så bra! Men vi fick i rommen i flaskorna till slut men ush det var inte gott (gillar inte rom). Men eftersom jag är lättpåverkad behövde jag inte dricka så mycket :P Bussen tog inte lika lång tid den här gången, eller så kändes det inte så för att vi hade så kul! Vi hoppade av bussen och tog the subway till The Meatpacking district och hotspotklubben Tenjune! Det var inte så lång kö när vi kom dit men det var en väldigt  långsam kö så vi trodde faktiskt inte att vi skulle komma in men efter typ en halvtimme kom vi in och det var Faboulus! Musiken var grym och hela stället som var ganska litet hade sån härlig stämning/atmosfär! Och vi dansade all night long! Och helt plötsligt nä vi står där och shakear ser jag, bara 5 m ifrån mig ser Nathan från One tree hill! Otroligt jag vet men det kommer mer! Efter ett tag ser jag Brooke och Lucas också! Så coolt! Jag har haft tur, första gången jag är ute och festar i NY ser jag kändisar hihi! Ska verkligen gå tillbaka till Tenjune, superhärligt ställe! När klockan var runt 3 ledsnade en av dom andra tjejerna så vi tog en taxi till The rooftopbar istället, också ett coolt ställe med en takterass och finaste utsikten men det är nog bättre att gå dit på sommaren för det var kallt ute! Efter någon timma där tog vi tåget till Hoboken, som är någon stad i New Jersey för att ta en taxi hem därifrån! Jag sov typ hela vägen, var så slut efter att ha vart i  stan hela dagen och hela natten!  Jag sov verkligen bra den natten! Jag längtar redan till nästa partynight!

Söndagen var väldigt lugn, jag gick upp vid halv tolv, åt lite frukost.  Verena gick upp vid halv två och då åkte vi till ett shoppingcenter (kallas "the mall" här). Dom har så mycket affärer här, jag blir galen av att bara veta hur mycket roliga saker jag skulle kunna köpa! Vi gick omkring där ett bra tag sen fick vi lite bråttom hem (men jag var tvungen att köra vilket fall) eftersom vi skulle till Cuban Pete's vid 5 men vi kom faktiskt i tid! Härligt ställe!

Familjen kollade på en film men jag kröp ner i sängen och läsde min älskade bok (twilight). Somnade ganska tidigt!

So that's it, my first weekend in New York! Det har börjat bra i alla fall!

Puss från A

Montclair

Jag är alltså framme i Montclair nu, staden där jag ska nu ska bo i ett år! Jag kom faktiskt hit redan i tordagskväll men jag har haft fullt upp med att lära känna familjen, köra bil och hitta här i stan vilket kommer ta några veckor till innan jag känner mig helt säker! Montclair alltså, en ganska liten stad på runt 30000 invånare men alla städer sitter liksom ihop så det är lite svårt att veta när en slutar och nästa börjar. Det finns lite restauranger, starbuck's och andra fik samt supermarkets, klädaffärer och lite annat smått och gott! Jag kommer nog trivas här! Alla hus är jättefina och tyiskt amerikanska, som taget ur en film...

I fredags var jag ute på vägarna och körde med min hostmum, jag tyckte det gick lite halvbra men hon sa att jag var en bra förare som tur var. Det är lite andra regler här och det är svårt när man inte hittar men jag lär mig nog ganska snabbt! Vi kom hem efter att ha vart ut i nästan två timmar, käka lite lunch sen kom T (äldsta sonen) hem från skolan och efter ett tag gick jag och Verena (den gamla aupairen) ut för att möta J och B (tvillingarna, J är tjejen och B killen) vid skolbussen som stannar på andra sidan gatan. Efter det körde jag och mamman iväg för att lämna av T hos en kompis sen åkte vi till en supermarket och handlade massor med mat, jag är glad att familjen äter nyttig mat (men dom äter rätt mycket sötsaker mellan måltiderna)! Det gick bättre att köra den här gången även om det var mycket mer trafik! Jag fick löra audin istället för minibussen :) Föräldrarna skulle iväg på en fest så Verena stannade me barnen och jag följde med två av hennes kompisar till en restaurang här i Montclair sen åkte vi upp till Eagle rock, helt underbart! Det är ett berg här i Montclair och på toppen ser man över hela New York det var helt otroligt vackert! Måste åka dit igen när köpt en ny kamera så jag kan ta bilder! Efter det satte vi oss på ett fik och Verena mötte upp oss där, mysigt ställe men jag gillade inte deras varma choklad...

Nu ska jag fortsätta kolla upp alla colleges här men jag skriver snart igen, måste berätta om min händelserika helg ;)

Puss från A

New York by night

I onsdags kväll hängde jag med på en guidad tur i New York! Det var helt underbart!!! Och då menar jag grymt underbart! Vi hoppade på bussen i Stamford, samma busschaufför som när vi åkte från Kennedyflygplatsen. Vi fick nån slags macka, en påse chips, 3 cookies och en cola (typiskt amerikanskt) sen drog vi iväg! Vi fick veta lite konstiga regler på vägen, tex att det är förbjudet att ta kort när man är på en bro eller om det var ta en bild av själva bron?! Tydligen någon säkerhetsgrej, så är det med allt här i USA alla tror att det värsta ska hända så säkerhet är det viktigaste som finns! Anyway, det ungefär en och en halv timme att komma in till Manhattan. Den långa och tråkiga bussresan var helt klart värt det! Det var så coolt att se saker som man bara sett på film, platserna finns verkligen på riktigt! Innan vi kom in till självaste times square åkte vi förbi the meatpacking district, där de spelade in Coyote Ugly! Vi tog en titt på frihetsgudinnan fast väldigt långt avstånd, jag ska ta båten dit någon dag sen när jag är ledig! Vi åkte sen förbi trädgården där Miranda & Steve gifter sig i Sex & the City, kyrkan som skatten är begravd under i National treasure, byggnaden som Man in black hade sitt högkvarter i och en massa andra roliga ställen där de spelat in film! Sen hoppade vi av bussen utanför the M&M store precis vid Times square, helt otroligt! Jag ska verkligen fira nyår( eller i alla fall tolvslaget) där! Om jag så ska stå där själv :P Vi tog en sväng, jag och mina nyfunna svenska vänner, köpte lite I <3 New York t-shirts och tog en hel del kort! Efter 35 min skulle vi ses där vi hoppade av igen men så klart var det 2 som hade gått vilse eller helt enkelt inte brydde sig om tiden. Men till slut kom de tlllbaka och vi i princip sprang till Rockafeller center, vi tog våra biljetter och gick genom säkerhetskontrollen och så tog vi superspeed hissen till högsta våningen (70), utsikten där slår inget annat! Man kunde se hela New York, det var lysen så långt man kunde se, alla borde åka dit någon gång i livet! Jag skulle kunna bosätta mig där på en av sofforna! Underbart men kort, vi var tvungna och skynda oss till bussen men innan vi hoppade på så gick vi förbi den kända, stora julgranen som dom tänder varje år, den var superfin och det måste ha varit flera tusentals personer där! Underbart var det! Nu måste jag åka och handla med familjen! So long!

Stamford

Antligen fixat en blogg har. Det behovdes bara en resa over atlanten!
Nu ar jag framme och det kanns helt underbart!!! Jag ar fortfarande trott efter flygresan men den kandes inte sa lang som den var! Traffade tre harliga tjejer som ocksa ar fran Sverige (Maria, Caroline och Sofie) som jag snackade med under tiden. Vi hade ratt kul med filmer, tvspel och sa passade jag pa a borja lasa Twilight! Nu sitter jag pa biblioteket i Stamford, vi har siesta fran alla forelasningar. Skont! Imorgon blir det New York och pa torsdag kommer min hostmum och hamtar mig!

Skriver snart igen! Ar lite for trott for att anstranga mig just nu ;)


RSS 2.0