090710

Sitter inne fast det är superfint väder ute... Tråkiga jag men jag pallar inte åka till poolen själv. Det blir så himla långtråkigt och här ute på gräsmattan går inte att ligga för det blir alldeles för varmt eftersom det inte blåser alls. Så nu sitter jag här och lyssnar på Kings of Leon, mina nya favoriter, så jäkla skön musik! Jag har vart på lunch med Kajsa, ovanligt haha. Eller inte. Vi har lite smått ångest över alla grejer som vi ska försöka få med hem till Sverige när vårat år är slut, jag vet det är mer än 4 månader kvar och vi har redan ångest samtidigt som vi har stora planer på att shoppa mer haha. Vet inte riktigt hur vi ska få ihop det men det löser sig. Vi har i alla fall bestämt att vi ska åka hem samma dag :) Kajsa har redan fått sina papper med datum och så, jag kommer få mina inom de närmsta veckorna. Tiden går så sjukt fort och jag har börjat inse att jag kommer inte hinna se hälften av det jag vill se men just nu spelar det faktiskt inte någon större roll för jag kommer defenitivt komma tillbaka hit men inte som aupair. Nej nästa gång vill jag vara fri att göra precis som jag vill! Fast den här veckan har faktiskt vart ganska soft, jag har juh vart ledig i princip hela dagarna hihi.

Tänkte att jag skulle prata lite med pappsen på skype men han verkar ha annat för sig, hmm. Det får väl bli en annan dag. Kom på att jag måste börja kolla hotell tills de kommer och hälsar på också... Men det är juh ett tag kvar... Det kommer vara så konstigt att de kommer hit och jag ska visa runt dem i NYC haha och sen ska de åka igen och jag ska inte med hem :'( kommer vara jättejobbigt men som tur är kommer jag bara ha 2 månader kvar när de åker hem och den tiden kommer nog gå väldans fort.

Ska nog på bio ikväll och se Brüno haha. Jag har aldrig vart så många gånger på bio under sån kort tid som jag har vart här, tror jag har sett minst 25 filmer. Jag undrar om jag äns har sett så många under min livstid innan det här året haha :P Men jag gillar verkligen att gå på bio här. Salongerna är så stora och man får ta med sig i princip vad som helst att äta och stolarna är underbart bekväma och man får sitta vart man vill, inga bestämda platser här inte. Jag kommer nog ha sett i alla fall 40 filmer på bio innan jag åker hem men sen kommer jag nog inte gå på bio på ett bra tag.

Shit vad jag bara babblar om allt möjligt... Jaja jag har inget bättre för mig. Nu ska jag nog vila lite och flumma runt på nätet och tänka på mina i-lands problem hahahah.

Puss på er

Sommaren är här

Ligger i sängen... Har vart och skjutsat ungarna till olika summercamps så nu är jag ledig fram till 5pm så jag tänkte sova lite sen gå ut i solen. Det finns inte ett moln på himlen idag. Härligt! Jag och Kajsa låg ute i solen igår med men Kajsa stackarn blev aningen eller ganska mycket bränd så jag gissar att hon inte vill vara i solen idag... Det har vart en skön helg, familjen åkte redan i fredags och kom inte hem förns igår kväll. Så skönt när dom är borta. Vi shoppade en hel del och hade lite party och firade 4th of July i stan och shoppade lite till och kollade Transformers 2 och Public enemies på bio igår (båda var great) så det har vart en relaxed och nice helg. Nu väntar en veckas jobb igen.. puuh.. Men det bästa är att jag är ledig mellan typ 9am och ända fram till 5pm, nice nice liksom. Nej nu börjar jag bli trött så nu ska jag mysa ner mig en stund.

Puss och gonatt haha

RSS 2.0