Pappa

Min kära pappa. Jag saknar dig! Snacka nyss med honom på skype, känns alltid så mycket bättre efter jag har fått prata lite med pappsen även om vi inte pratar om något speciellt. Det känns tråkigt att inte vara hemma när han fyller på torsdag men jag har juh lite presenter som han får när de kommer och hälsar på i oktober ;) Jag är så himla glad över att de äntligen har bokat flyg. Det kommer bli så himla kul att få visa dem the city haha. Oj shit va det åskar här och regnet bara vräker ner. Ett litet sidospår bara... Det blir inget hemmabakat fikabröd till födelsedagarna i år (eller kanske till lilleborsan om jag är hemma tills då), det blir liksom lite svårt att skicka hem en tårta :P Men lite förvånad pappsen hade blivit om det kom en tårta på posten! Men jag hoppas att mitt kort hinner fram i alla fall. Förhoppningsvis får jag lite ledig tid på torsdag också så jag kan ringa och säga grattis ;) Jag kan inte fatta att de ska komma hit, Pappa och storebrorsan... Det känns helt overkligt. Jag kommer vara värsta nervös. Men ååå så glad jag kommer vara! Nu ska jag bara vänta i 3 månader... Inte lika kul men tiden går fort och innan jag vet ordet av så sitter jag och Stina hemma hos mig och sippar vanilla starlight ;)

Nu ska jag ge mig ut i regnet och hämta upp lite barn...

Pusssss

:D

27/7 kommer jag och Kajsa stå/sitta (mest stå, i alla fall när huvudbandet spelar) och skrika som f'n i Madison Square Garden, NY till Greenday's underbara låtar! Jag längtar så det gör ont i kroppen. Kommer bli så himla underbart roligt! Jag kan inte fatta att jag faktiskt ska vara där. Det är ingen dröm det är verklighet ;)

Ingen rubrik

Det går juh bra det här med att blogga hehe... nu har jag inte skrivit på flera veckor igen... jaja... Jag vet egentligen inte om jag har lust att skriva överhuvudtaget... Det känns som att det inte händer nånting men det är klart att det gör det! Hallå jag bor juh liksom utanför NYC! Men just nu händer det så mycket hemma, jag missar liksom allt och jag kan inte prata med någon på skype heller för att jag jobbar hela tiden... Men nu har i alla fall pappa och storebrorsan bokat flyg, snacka om att jag hoppade av glädje när jag läste mejlet pappsen hade skickat ;) Om 3 månader kommer de hit woho! Jag vet det är lång tid kvar men jag har i alla fall nånting att längta till, vilket gör det lättare för mig att klara av vardagen här. Det ska bli skönt nästa vecka när ungarna är på daycamp och mamman börjar jobba så jag har lite ledig tid samt att då blir det jag som bestämmer och inte någon konstig blandning och jag vet varken ut eller in. Förhoppningsvis får jag då också reda på saker i tid så jag kan planera lite. Ja just ja, mamman frågad nu ikväll om jag har planerat att göra något när barnen är på sleepawaycamp... Eeeeh nej, eftersom hon inte ens har sagt att jag är ledig då, jaja. Jag kan juh alltid hänga i stan och sola hela dagarna. Nu på onsdag har jag vart här i 7 månader. Tiden går så fort, känns som det var igår jag hade vart här halva tiden och jag var jätte deppig och ville inte alls stanna kvar. Men nu känns det lättare! Nu ska jag käka lite djungelvrål (som pappsen så snällt skickat över) och lite marabou som jag och Kajsa handla på Brooklyn IKEA i lördags haha. Ååå vi såg juh föresten en riktig heting i stan i lördags också... Sebastian Stan, han som spelar Carter Baizen i Gossip girl. Hot, hot, hot. Ni skulle sett mig och Kajsa hahaha. Nä nu blir det tv och mums.

Puss på er

Älskade Sverige!

Älskade Sverige jag saknar dig! Jag saknar min underbara familj och mina älskade vänner! Tack Kajsa för att du är här och delar allt här med mig, annars hade jag nog inte stannat... Jag kollade nyss på VM-kval matchen i fotboll mellan Sverige och Danmark, vilket jag inte skulle ha gjort för det fick mig bara att längta hem som f*n! Jag saknar alla smågrejer som bara var vardag som att gå till ICA, köpa lösgodis, grilla ute hos pappa, dricka alkohol när man känner för det, bjuda över kompisar utan att behöva fråga, förfest, gå ner på stan, inte behöva åka bil vart man än ska, min kära lägenhet, xider, sås, salt lakrits och allt annat, listan kan göras lång, väldigt lång tro mig! Men det positiva är att jag har mindre än halva tiden kvar ;) och jag såg världens roligaste film igår, The hangover. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket haha. Konstigaste inlägget ever men sånt är livet. Nu ska jag ringa Kajsa och dra med henne ut på lunch/middag! Älskar er där hemma och grattis till Sverige på nationaldagen och till er alla som har tagit studenten idag!

xoxo A

6 månader...

Nu har jag alltså vart här i ett halvår... Blandade känslor. Tiden har gått fort men samtidigt sakta.. Svårt att förklara men varje vecka för sig känns så himla seg men när jag tänker tillbaka nu så har tiden gått i superfart! Jag lever för helgerna då jag kan vara mig själv fult ut! Haha och ibland blir det lite för mycket mig själv eftersom jag liksom har samlat på lager, fråga Kajsa hon vet hur jag kan vara :P Idag blev det en 12,5 timmars arbetsdag men inte äns ett förlåt eller tack fick man, hur kul är det? J är nämligen sjuk igen, 5:e måndagen i rad. Så troligtvis måste jag stanna hemma hela dagen imorgon också... Jag som hade kommit igång med träningen här, nu sprack det... Jag och Kajsa ska i alla fall ta en promenad runt parken och käka lite glass strax. Behöver komma bort från huset en stund. Fasiken nu klagar jag igen, det är bara det att det är lättare att skriva om sådant jag inte gillar. Då är bloggen som terapi för när jag mår bra och har kul så behöver jag inte terapi. Aja vad krångligt det blev, nu ska jag dra på mig mjukisar och ta mej till coldstone :P

xoxo A

RSS 2.0